Standart Canvas


Napolli Canvas

Napolli Canvas e 100% памук с матова повърхност и сатенено покритие. Фина структура създадена за високо качество на печат за всякакъв тип изображения. Това платно може да изрази богати цветове и произвежда отлични отпечатъци. Платното е чудесно за възпроизвеждане на изображения с висока разделителна способност.

Грамаж: 340 гр./кв.м
Размер: до 1060 мм ширина на печата


Tiffany Canvas

Tiffany Canvas e натурално бяла канава 100% памук. Изразена структура създадена за високо качество на печат най-вече за художествена репродукция и графики. Това платно може да изрази богати цветове и произвежда отлични отпечатъци. Платното е чудесно за възпроизвеждане на изображения с висока разделителна способност.

Грамаж: 390 гр./кв.м
Размер: до 1060 мм ширина на печата


Roma Canvas

Roma Canvas e 100% памук със сатенена повърхност и изразена структура. Създадена за високо качество на печат както на художествена репродукция и графика, така и на всякакъв тип фотография. Това платно може да изрази богати цветове и произвежда отлични отпечатъци.

Грамаж: 370 гр./кв.м
Размер: до 1500 мм ширина на печата


Rococo Canvas

Rococo Canvas e висококачествена канава с водоустойчива и здрава повърхност и гланц покритие, което не изисква допълнително лакиране след печат. Фината и гладка структура я прави изключително подходяща както за печат на репродукции, така и за цветен и черно-бял фотопечат. Канавата е памук / полиестер, бяла с висок гланц.

Грамаж: 380 гр./кв.м
Размер: до 1118 мм ширина на печата


Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре