Вземи твоята специална оферта за тираж за Фото Книги с меки страници и твърди корици!

За всяка поръчка над 10бр. Фото Книги с меки страници с еднакъв дизайн, ние ще ви направим индивидуална оферта.
Промоцията важи само за Фото Книги с меки страници и твърда индивидуална корица за следните размери:
20х15см., 20х20см., 21,5х30см. и 30х20см. Тялото се отпечатва върху 170гр. висококачествена хартия мат или гланц /silk/.


Как да получите своята Индивидуална Оферта?

За да получите своята индивидуална оферта за тираж изпратете запитване с размер, брой страници и желаното от Вас количество
на email: ddoncheva@photosynthesis.bg или се свържете с нас на тел.: 0885 454 304 /от 10 до 18ч./


Дизайн Теми

С онлайн програмата StudioSynthesis можете лесно, бързо и удобно да направите вашите Фото Книги като използвате някой от нашите готови дизайни. Изберете предпочитаната от вас Tема, поставете вашите снимки и текст в определените за това места и вашите Фото Книги са готови за поръчка.

Собствен Дизайн

Ако искате да направите свои собствен дизайн  - изберете Тема от Категория: Моят дизайн. При всички Фото Книги с този знак, вие може да добавяте, изтривате, редактирате, въртите и т.н. полетата за текст и снимки. Собственият дизайн ви дава възможност за избор на собствен фон, който може да поставите под колажа от вашите снимки.
 


Фото книга с меки страници и твърда корица

Меките страници създават усещането, че разгръщате истинска книга, която е събрала вашите истории в снимки. Тя е особено подходяща, когато искате да съчетаете своите снимки с повече текст. Дайте воля на въображението и разкажете своята история – с пожелания, забавни надписи, любими цитати, а защо не и любими стихове. Фото книгата с меки страници е свежо и оригинално решение за тези, които търсят нещо различно.

Фото книга с твърди страници и твърда корица

Те са идеални за снимки от вашите специални моменти и празнични поводи. Kласически и стилни, те най-добре ще запазят непокътнати във времето вашата колекция от скъпи спомени.

НОВО - Фото Книга Pergraphica

“Details make perfection, and perfection is not a detail.” – Leonardo da Vinci.


Фото книга с меки страници и мека или твърда корица

Изработена от хартия Pergraphica Natural Smooth, която съчетава предимствата на офсетов и цифров печат.
Без значение дали снимките ви са черно-бели или пълноцветни - те ще оживеят благодарение на специалното докосване на тази хартия.
Направете своята класическа книга с изключителен външен вид и усещане.


Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре