Печат на висококачествена фото хартия между
плексиглас и алуминий: Acrylic-Bond

Acrylic-Bond е нашият достъпен алтернативен продукт на Lumasec Esprit® или познатата като CrystalBond® технология, която придава един нов и уникален начин на възприемане на вашите фотографии. Монтирано със специален полимер зад акрилно стъкло (плексиглас), изображението придобива кристална чистота, забележителна дълбочина и интензивност на цвета. В съчетание със солидния алуминиев (Dibond) гръб и алуминиевата системата за окачване вие получавате един естетичен продукт, в който вашите снимки оживяват. Отпечатани с галерийно фотографско качество на Epson® с резолюция на печата от 2880 dpi, вашите изображения придобиват плавно преливане между тоновете, редуциране на пикселизацията и богата и наситена цветова палитра. Acrylic-Bond е идеалният продукт за вашия модерен интериор или офис, това е продукт, който дава живот и специален блясък на вашите изображения.


Acrylic-Bond

 

Покритие: Акрилно стъкло (плексиглас)

  • придава голяма дълбочина на рязкост и детайлност на изображението
  • кристална чистота
  • естествена UV защита
  • по-леко и по-здраво от обикновено стъкло
  • дебелина 3мм. / 4мм.
  • възможна опция за плексиглас с антирефлексно или ненадраскващо се покритие

 


пластове на Acrylic-Bond - плексиглас, арт хартия и dibondОснова: Алуминиева композитна плоскост (Dibond)

Двупластовата композитна плоскост е съставена от лист алуминий и полиетилен, което дава на материала изключителна стабилност, здравина и ниско тегло.

 


Акрилик - Бонд

 

 

Фото печат: Висококачествена фото хартия с повърхност висок гланц

 


окачване на Acrylic - Bond


 

Окачване: Продукт готов за окачване

Независимо от размера на вашия Acrylic-Bond той е готов за окачване на вашата стена. Всеки продукт е снабден с метални релси за окачване, разположени успоредно на гърба на алуминиевата плоскост, което ви позволява, от една страна, да закачите сигурно продукта и, от друга, те служат като дистанционери, отделяйки го от стената.

 


Поставка за маса: Елегантна поставка от плексиглас 4mm.

За размери 12х12см. и 20х15см., продуктът се предлага с елегантна поставка за маса, изработена от плексиглас 4мм.

Поставка от плексиглас
Поставка от плексиглас Поставка от плексиглас Поставка от плексиглас Поставка от плексиглас Поставка от плексиглас

Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре