Фото Печат с Галерийно Качество
еталон за фотографска репродукция

Ние предлагаме на нашите клиенти широкоформатен печат с фотографско качество върху едни от най-добрите световни медии за печат.
Работим с най-модерните високотехнологични принтиращи системи Epson Stylus® Pro, които ни позволяват печатна ширина до 1118мм/44”/ и невероятна резолюция до 2880DPI. Използването на 10-канален мастилено-струен печат в съчетание с уникалната технология  AccuPhoto™ HDR  превръщат всяко принтирано изображение в еталон за фотографска репродукция, достойно като качество за всяка художествена галерия. Вие ще бъдете наистина впечатлени от кристалния образ и цветовия колорит на вашите снимки.

В зависимост от вашите нужди, ние ви предлагаме широкоформатен фотографски печат за излагане на закрито и открито, върху различни видове фото хартия, канава, специални АРТ хартии, фототапети, самозалепващо фолио, винил и др.

Стандартен срок за изработка: до 4 работни дни

Важно! Поръчки, които не са потърсени и взети от клиента в рамките на 2 месеца, се унищожават.


Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре