Широкоформатен Фото Печат върху медии за външно излагане

Ние предлагаме на своите клиенти висококачествен широкоформатен фото печат върху различни медии за външно излагане като винил, самозалепващо PVC фолио и перфо фолио, подходящи за фотографски изложби или външна реклама. При нас може да направите всички довършителни услуги, които са ви необходими като рязане, каширане върху различни видове плоскости, ламиниране с топъл или студен ламинат и др.

Нашият екип познава отлично специфичните изисквания и възможните варианти за излагане на изложби на открито, включително и за най-атрактивните места за външно излагане в София: конструкциите пред Народен театър “Иван Вазов”, пред “Кристал”, Моста на влюбените и др.

Ние ще ви предложим решение, коeто най-добре отговаря на вашите нужди.


Фотографска изложба на открито

Фотографски изложбив открити пространства

Ние имаме дългогодишен опит в представянето на фотографски изложби в открити публични пространства. Реализирали сме многобройни външни изложби и можем да бъдем ваши партньори за всяка стъпка от процеса на организация и изработка.

Разполагаме със специализирани модулни конструкции за външно излагане, които позволяват гъвкави решения съобразно спецификите на конкретното пространство на открито. Kонструкциите са със самостоятелно осветление и с възможност да бъдат използвани с различни медии за печат в зависимост от вашите нужди -  PVC пана или винил.

Ако имате нужда от широкоформатен фото печат на външна фотографска изложба или искате да наемете конструкции за нейното излагане се свържете с нас за оферта на следния email: ngroshev@photosynthesis.bgМедии за външно излагане


Модулни конструкции на ФотоСинтезис

Модулни конструкции

Съоръженията представляват разглобяема модулна конструкция, която се състои от 22 отделни пана. Размерите на паната са -  основа 1950 мм. x 1300 мм. височина за 10 от паната и  основа 1360 мм. Х 1300 мм. височина за 12 от паната. Височината на конструкцията е 2000мм. Конструкцията има осветление, което се състои от общо 40 броя осветителни тела, всяко от които е халогенeн прожектор с алуминиев корпус, влаго и водозащитен.

За повече информация и оферта за наемане пишете на e-mail: ngroshev@photosynthesis.bg


 

Довършителни Услуги

В зависимост от нуждите всеки печатен материал се нуждае от даден вид довършителна услуга. Ние можем да ви дадем добър съвет и да ви помогнем в избора и изпълнението на конкретната довършителна услуга, за да може вашето изображение да получи ефектен и напълно завършен вид.

Видове Довършителни Услуги:

 • Ръчно и машинно рязане на различни видове медии
 • Рязане на Плотер
   
 • Каширане върху плоскости:
  На самозалепващо фолио
  С двойно лепяща лепенка
  Със спрей за залепване

   
 • Ламиниране (Мат/Гланц)
  Студен ламинат до 137см.
  Топъл ламинат до 107см.
  Кристал 200мк.

   
 • UV лакиране и запечатване
 • Опъване на Канава върху подрамка
 • Окачване
 • Монтаж на самозалепващо фолио

За цени и поръчки свързани с Довършителни Услуги:

тел. +359 889 903 911  e-mail: studio@photosynthesis.bg


Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре