Fine Art Canvas


Max Bill Canvas

Max Bill Canvas e натурално бяла канава 100% памук. Висок клас FineArt канава с фина структура, създадена за високо качество на печат за всякакъв тип изображения. Това професионално платно може да изрази богати цветове и произвежда отлични отпечатъци. Платното е чудесно за възпроизвеждане на изображения с висока разделителна способност.
Грамаж: 320 гр./кв.м

Размер: до 1060 мм ширина на печата


Daguerre Canvas

Daguere Canvas е плътна памук/ полиестер матова канава с тъканна текстура. Нейният ярко бял цвят е перфектен за FineArt репродукции, но също така е подходящ за печат на висококачествени цветни и черно-бели изображения.
Грамаж: 400 гр./кв.м

Размер: до 1118 мм ширина на печата


 

Goya Canvas

Goya Canvas е канава памук / полиестер, натурално бяла със сатенено покритие. Със специфичната си структура добавя допълнителна обемност на изображенията и брилянтен сатенен финиш.
Грамаж: 340 гр./кв.м
Размер: до 1118 мм ширина на печатаПоверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре