Standart Canvas 3D


Napolli Canvas

Napolli Canvas e 100% памук с матова повърхност и сатенено покритие. Фина структура създадена за високо качество на печат за всякакъв тип изображения. Това платно може да изрази богати цветове и произвежда отлични отпечатъци. Платното е чудесно за възпроизвеждане на изображения с висока разделителна способност.

Грамаж: 340 гр./кв.м
Размер: до 1060 мм ширина на печата


Tiffany Canvas

Tiffany Canvas e натурално бяла канава 100% памук. Изразена структура създадена за високо качество на печат най-вече за художествена репродукция и графики. Това платно може да изрази богати цветове и произвежда отлични отпечатъци. Платното е чудесно за възпроизвеждане на изображения с висока разделителна способност.

Грамаж: 390 гр./кв.м
Размер: до 1060 мм ширина на печата


Roma Canvas

Roma Canvas e 100% памук със сатенена повърхност и изразена структура. Създадена за високо качество на печат както на художествена репродукция и графика, така и на всякакъв тип фотография. Това платно може да изрази богати цветове и произвежда отлични отпечатъци.

Грамаж: 370 гр./кв.м
Размер: до 1500 мм ширина на печата


Rococo Canvas

Rococo Canvas e висококачествена канава с водоустойчива и здрава повърхност и гланц покритие, което не изисква допълнително лакиране след печат. Фината и гладка структура я прави изключително подходяща както за печат на репродукции, така и за цветен и черно-бял фотопечат. Канавата е памук / полиестер, бяла с висок гланц.

Грамаж: 380 гр./кв.м
Размер: до 1118 мм ширина на печата


 

Fine Art Canvas 3D


Max Bill Canvas

Max Bill Canvas e натурално бяла канава 100% памук. Висок клас FineArt канава с фина структура, създадена за високо качество на печат за всякакъв тип изображения. Това професионално платно може да изрази богати цветове и произвежда отлични отпечатъци. Платното е чудесно за възпроизвеждане на изображения с висока разделителна способност.
Грамаж: 320 гр./кв.м

Размер: до 1060 мм ширина на печата


Daguerre Canvas

Daguere Canvas е плътна памук/ полиестер матова канава с тъканна текстура. Нейният ярко бял цвят е перфектен за FineArt репродукции, но също така е подходящ за печат на висококачествени цветни и черно-бели изображения.
Грамаж: 400 гр./кв.м

Размер: до 1118 мм ширина на печата


 

Goya Canvas

Goya Canvas е канава памук / полиестер, натурално бяла със сатенено покритие. Със специфичната си структура добавя допълнителна обемност на изображенията и брилянтен сатенен финиш.
Грамаж: 340 гр./кв.м
Размер: до 1118 мм ширина на печата 

Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре