Фото книги

 

Фото Книги
Красиви книги. Създадени от теб.

Забравете стария фотоалбум! Сега може да съберете спомените от любимите моменти във фото книга. Ние ще изработим вашата фото книга в желания от Вас размер, съдържание, оформление и дизайн. Ще ви предложим богат избор на дизайнерски теми за страниците или ще създадем визията на вашата фото книга, специално за вас. Фото книгите са чудесен начин да запазим и споделим снимките от празничните дни, хубавите мигове, пътешествията, семейните спомени и да направим един невероятен подарък на себе си и на хората, които обичаме!


Фото книга с меки страници и твърда корица

Меките страници създават усещането, че разгръщате истинска книга, която е събрала вашите истории в снимки. Тя е особено подходяща, когато искате да съчетаете своите снимки с повече текст. Дайте воля на въображението и разкажете своята история – с пожелания, забавни надписи, любими цитати, а защо не и любими стихове. Фото книгата с меки страници е свежо и оригинално решение за тези, които търсят нещо различно.

Фото книга с твърди страници и твърда корица

Те са идеални за снимки от вашите специални моменти и празнични поводи. Kласически и стилни, те най-добре ще запазят непокътнати във времето вашата колекция от скъпи спомени.


НОВО - Фото Книга Pergraphica

“Details make perfection, and perfection is not a detail.” – Leonardo da Vinci.


Фото книга с меки страници и мека корица

Изработена от хартия Pergraphica Natural Smooth, която съчетава предимствата на офсетов и цифров печат.
Без значение дали снимките ви са черно-бели или пълноцветни - те ще оживеят благодарение на специалното докосване на тази хартия.
Направете своята класическа книга с изключителен външен вид и усещане.

Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре