Създайте сами своята
неповторима Фото Книга

Създайте сами своята Фото Книга с онлайн програмата на ФотоСинтезис StudioSynthesis. Само с няколко лесни стъпки: изберете вида на страниците (меки страници или твърди страници), желания от вас рaзмер, тематичен дизайн, в който да поставите вашите снимки и сте готови да започнете вашия проект. Подредете своите снимки и текст и поръчайте онлайн. Готовата фото книга ще бъде доставена на посочен от вас адрес в цялата страна или в магазините на ФотоСинтезис.

 


 


Дизайн Теми

С онлайн програмата StudioSynthesis можете лесно, бързо и удобно да направите вашите Фото Книги като използвате някой от нашите готови дизайни. Изберете предпочитаната от вас Tема, поставете вашите снимки и текст в определените за това места и вашите Фото Книги са готови за поръчка.

Собствен Дизайн

Ако искате да направите свои собствен дизайн  - изберете Тема от Категория: Моят дизайн. При всички Фото Книги с този знак, вие може да добавяте, изтривате, редактирате, въртите и т.н. полетата за текст и снимки. Собственият дизайн ви дава възможност за избор на собствен фон, който може да поставите под колажа от вашите снимки.

 

Политика за съхранение на снимки и албуми в онлайн програмата
на ФотоСинтезис StudioSynthesis.

Oнлайн програмата StudioSynthesis позволява на потребителите на www.printcenter.bg да създават и поръчват Фото книги, Календари, Колажи, Арт декори и др. печатни продукти. За тази цел потребителите могат да качват и изтриват снимки, необходими за създаването на печатните продукти, както и да създават, съхраняват, поръчват и изтриват графични проекти (албуми), в своя профил.
Oнлайн програмата StudioSynthesis позволява на потребителите да съхраняват снимки и проекти (албуми) в своя профил за определен период от време, както следва:

1. Поръчвани проекти и снимките, участващи в тях, се съхраняват 13 месеца от датата на последната поръчка.
2. Проекти, които не са поръчвани и снимките,
участващи в тях, се съхраняват 2 месеца от датата на създаване на проекта в онлайн програмата StudioSynthesis.
3. Снимки, които не участват в проекти (албуми), се съхраняват 2 месеца от датата на качване във вашия профил в онлайн програмата StudioSynthesis.

След посочения период от време, описаните по-горе снимки и проекти се изтриват автоматично от вашия профил.

Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре