Печат на фото хартия, ламинирана с кристал ламинат
и каширана върху алуминиева композитна плоскост Dibond: Dibond-Кристал

Dibond-Кристал е оригинален фото продукт, предлаган единствено от ФотоСинтезис. Отпечатано на висококачествена фото хартия с галерийно качество на печата и съчетано с кристалния ламинат всяко изображение придобива впечатляваща дълбочина, детайлност и интензивност на цветовете.  Основата от aлуминиева композитна плоскост Dibond  съчетава голяма здравина и устойчивост с ниско тегло. Изключително подходяща основа е за изображения в по-големи размери, като запазва формата си без огъване в краищата и в същото време оставя усещането за лекота.


 

Покритие: Кристал Ламинат (250mic.)

  • придава голяма дълбочина на рязкост и детайлност на изображението
  • богат и наситен цвят
  • кристална чистота
  • UV защита

 


 


Dibond Кристал схемаОснова: Алуминиева композитна плоскост (Dibond)

Двупластовата композитна плоскост е съставена от лист алуминий и полиетилен, което дава на материала изключителна стабилност, здравина и ниско тегло.

 

 

 


Dibond Кристал

 

 

Фото печат: Висококачествена фото хартия с копринено-матова повърхност

 


 

 

 


Dibond Кристал окачване


 

Окачване: Продукт готов за окачване

Независимо от размера на вашия Dibond-Кристал той е готов за окачване на вашата стена. Всеки продукт е снабден с метални релси за окачване, разположени успоредно на гърба на алуминиевата плоскост, което ви позволява, от една страна, да закачите сигурно продукта и, от друга, те служат като дистанционери, отделяйки го от стената.

 

Поръчай размер по твой избор* 

* Размерът по избор не може да бъде по-малък от най-малкия размер, обявен в таблицата
**Размера на изображението при този продукт трябва да е с по 5мм по-голям от всяка страна.
  Пример: Ако размера на продукта е 20х30см. то файла за печат трябва да е 21х31см /5мм от всички страни ще бъдат изрязани/.
  Ако файла за печат е подаден 20х30см. - той ще бъде автоматично увеличен до 21х31см и след обрязване от всички страни ще има загуба от вашето изображение.
  Важно! Изображението не трябва да бъде увеличавано с различен фон от неговия, защото в този случай е възможно да се получи тънка видима рамка с новия цвят или фон!

 

Стандартен срок за изработка: до 5 работни дни

Важно! Поръчки, които не са потърсени и взети от клиента в рамките на 2 месеца, се унищожават.


Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре