Пиезография върху FineArt хартия, каширана върху
алуминиева композитна плоскост Dibond: Dibond B&W Пиезография

Dibond B&W Пиезография е продукт, при който вашето изображение се отпечатва с карбонови мастила на висококачествена FineArt хартия и се залепва на алуминиева композитна плоскост Dibond.
Алуминиевата композитна плоскост съчетава голяма здравина и устойчивост с ниско тегло. Изключително подходяща основа е за изображения в по-големи размери, като запазва формата си без огъване в краищата и в същото време оставя усещането за лекота.


Фото-Dibond схемаОснова: Алуминиева композитна плоскост (Dibond)

Двупластовата композитна плоскост е съставена от лист алуминий и полиетилен, което дава на материала изключителна стабилност, здравина и ниско тегло.

 

 


окачване на Фото-Dibond


 

Окачване: Продукт готов за окачване

Независимо от размера на вашия Фото-Dibond той е готов за окачване на вашата стена. Всеки продукт е снабден с метални релси за окачване, разположени успоредно на гърба на алуминиевата плоскост, което ви позволява, от една страна, да закачите сигурно продукта и, от друга, те служат като дистанционери, отделяйки го от стената.
 

 
Стандартен срок за изработка: до 5 работни дни.
Важно! Поръчки, които не са потърсени и взети от клиента в рамките на 2 месеца, се унищожават.

Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре