MDF Кристал

 

Печат на фото хартия, ламинирана с кристал ламинат
и каширана върху дърво (MDF): MDF-Кристал

Kристална дълбочина и детайлност на вашите фотографии и заедно с това защита на изображението от въшни въздействия. MDF-Кристал е оригинално решение за представяне на фотографии, което може да поръчате само при нас. Отпечатано на висококачествена фото хартия с галерийно качество на печата и съчетано с кристалния ламинат всяко изображение придобива дълбочина, детайлност  и интензивност на цветовете. Масивната дървена основа MDF, с дебелина от 8 до 12мм, придава много добър 3D ефект и отделя снимката от стената, на която е поставена, а естественият дървен кант създава меко и топло усещане. Този продукт дава завършен вид и “ефект на стъкло” на всяка снимка, без да е необходимо тя да се поставя в рамка или паспарту. MDF-Кристал е готов за окачване за всеки интериор.


 

Покритие: Кристал Ламинат (250mic.)

  • придава голяма дълбочина на рязкост и детайлност на изображението
  • богат и наситен цвят
  • кристална чистота
  • UV защита

 

 


схема на MDF КристалОснова: Дървена плоскост (MDF)

Дървената плоскост може да бъде с дебелина 8мм, 10мм или 12мм. Кантът на MDF-а може да бъде боядисан бял, сребърен, бронзов или да бъде оставен с естествения си цвят.

 

 

 


MDF - Кристал

 

 

Фото печат: Висококачествена фото хартия с копринено-матова повърхност

 


 

 

 


окачване на  MDF Кристал


 

Окачване: Продукт готов за окачване

MDF Кристал е готов за окачване на вашата стена. На всеки продукт се поставя окачване тип "гребенче" или въжено окачване в зависимост от неговия размер и тегло.

 

 

 

 

 

 

Поръчай размер по твой избор* 
* Размерът по избор не може да бъде по-малък от най-малкия размер, обявен в таблицата 
**Размера на изображението при този продукт трябва да е с по 5мм по-голям от всяка страна.
  Пример: Ако размера на продукта е 20х30см. то файла за печат трябва да е 21х31см /5мм от всички страни ще бъдат изрязани/.
  Ако файла за печат е подаден 20х30см. - той ще бъде автоматично увеличен до 21х31см и след обрязване от всички страни ще има загуба от вашето изображение.
  Важно! Изображението не трябва да бъде увеличавано с различен фон от неговия, защото в този случай е възможно да се получи тънка видима рамка с новия цвят или фон!

Стандартен срок за изработка: до 5 работни дни

Важно! Поръчки, които не са потърсени и взети от клиента в рамките на 2 месеца, се унищожават.


Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре