Печат на фото хартия,
каширана върху PVC: Фото-PVC

Фото-PVC е продукт, при който вашето изображение се отпечатва на висококачествена фото хартия и се залепва на PVC плоскост.  Този продукт дава един много добър завършен вид на всяка снимка, без да е необходимо да й се поставя рамка или паспарту. Изключителната здравина и гъвкавост, съчетана с ниско тегло позволяват поставянe както на стена, така и в различни прави и огънати конструкции като рекламни визии и табели, щендери, стелажи и т.н. Продуктът се предлага с поставено окачване за стена.


Фото - PVC схемаОснова: PVC плоскост

Mатериал с изключителна здравина, гъвкавост и ниско тегло.

 

 

 


Фото - PVC

 

 

Фото печат: Висококачествена фото хартия с копринено-матова повърхност

 


 

 

 


 

Поръчай размер по твой избор* 
* Размерът по избор не може да бъде по-малък от най-малкия размер, обявен в таблицата за Размери и Цени
**Размера на изображението при този продукт трябва да е с по 5мм по-голям от всяка страна.
  Пример: Ако размера на продукта е 20х30см. то файла за печат трябва да е 21х31см /5мм от всички страни ще бъдат изрязани/.
  Ако файла за печат е подаден 20х30см. - той ще бъде автоматично увеличен до 21х31см и след обрязване от всички страни ще има загуба от вашето изображение.

Стандартен срок за изработка: до 5 работни дни

Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре