Месец на Hahnemühle във ФотоСинтезис

От 10 май до 10 юни, може да участвате в организирания от ФотоСинтезис конкурс "Hahnemühle FineArt Printing Contest".
Конкурсът е отворен за произведения в категориите FineArt Фотография и Илюстрация. Виж повече>>


Hahnemühle FineArt Papers - Classical meets Modern
Създадени да отговорят на най-взискателните изисквания, хартиите Hahnemühle FineArt са най-често използваните за печат на изложби и на фотографски репродукции с ограничени тиражи.

  • 100 години устойчивост на светлина и на стареене – всяка хартия е идеална за архивно съхранение и гарантира запазване на блясъка на цветовете без избледняване
  • Брилянтно качество на изображението -  с широка цветова гама, плътностт и интензивност на цвета и цветова прецизност
  • Специалното докосване и усещане за оригинална художествена хартия – повърхносттта, текстурата, теглото и плътността са сред най-важните критерии за FineArt репродукциите, използвани да подчертаят художествените акценти на произведението.

Печат с галерийно качество върху Hahnemühle FineArt хартия
еталон за фотографска репродукция

Отпечатано изображение, достойно за галерия – това е резултатът, когато съчетаем превъзходен фотографски печат с най-високия клас Hahnemühle FineArt хартии, които задават световните стандарти за качество.

Представяме ви четири от най-популярните Hahnemühle FineArt хартии. Всяка от тях впечатлява с изключително качество на изображението и блестяща цветност и със специфични характеристики, които да подчертаят силните страни на вашето произведение.


 

Photo Rag® 308

100% памук, бяла, фина и гладка повърхност, 308 гр./кв.м, мат

Photo Rag е най-популярната хартия, избирана от фотографите за висококачествени FineArt отпечатъци. Фината гладка повърхност с характерно кадифено усещане придават впечатляваща дълбочина и триизмерност на изображенията и правят тази хартия идеална за отпечатване на черно-бели и цветни фотографии и арт репродукции. Матовото покритие дава равномерно възпроизвеждане на цветовете, отлични детайли и дълбоко “приглушено” черно.

 

Цена от 6.17 лв./бр. с ДДС

  

 

 

 

 

 


 


German Etching

100% алфа целулоза, бяла, формована, 310 гр./кв.м, мат

German Etching е тежък офортен картон с ясно изразена, но фина повърхностна структура и с леко топла бяла основа. Създава отпечатъци със силни цветове и дълбоко черно, богати и с голям контраст. Това се дължи на специфичната текстура на тази арт хартия, която й позволява да поема повече мастило и да улавя светлината. В съчетание с теглото й, тя дава на произведенията характерно усещане за ръчна изработка. German Etching е една от най-популярните медии в света за печат на художествени репродукции и фотографии.

 

Цена от 5.61 лв./бр. с ДДС

  

 

 

 

 

  


 

FineArt Baryta

100% aлфа целулоза, ярко-бяла, висок гланц, 325 гр./кв.м

FineArt Baryta е хартия, която определя еталона за дълбочина на цвета и широк цветови обхват. Придава неповторим вид, особено на черно-белите отпечатъци, с изключително висока плътност на цвета, разработка в тъмните зони и най-фини сиви тонове. Създава кристално чисто изображение с впечатляваща детайлност, дълбочина и цветова гама. Гланцовата повърхност и класическата барита текстура я превръщат в идеалният заместник на традиционните хартии Baryta от аналоговите фотолаборатории.

 

Цена от 6.61 лв./бр. с ДДС

  

 

 

 

  


 

 

Photo Rag Baryta

100% памук, бяла, висок гланц, 315 гр./кв.м

Photo Rag Baryta комбинира качествата на луксозната памучна хартия и традиционния картон Baryta. 100% памучната основа с леко по-топъл бял нюанс създава приятно на допир меко усещане в съчетание с предимствата на високата цветова плътност, рязкост, широка гама и плавно градиране на цветовете, характерни за класическите хартии Baryta. Много фината повърхностна текстура и силният гланц придават на портретите изключителна изразителност.

 

Цена от 6.61 лв./бр. с ДДС

  

 

 

 


 


Промо пакет за запознанство Hahnemühle FineArt 

4 хартии, размер А5, с ваши изображения по избор

Поръчайте своя пакет за запознанство Hahnemühle FineArt  с ваши изображения в размер А5, които ще отпечатаме на четири от най-популярните Hahnemühle FineArt хартии: Photo Rag® 308 , German Etching, FineArt Baryta и Photo Rag Baryta.

Вашата фотография ще бъде отпечатана с класически бели полета от всички страни на изображението (бяла граница), което, в съчетание с характерната текстура на високачествената Hahnemühle FineArt хартия, дава елегантен завършек.

Само за 9.95 лв. с ДДС

 
Срокът за изработка е 7 работни дни.

 

Сертификат за автентичност на Hahnemühle

Сертификатът за автентичност на Hahnemühle e разработен, за да гарантира сигурността и автентичността на Вашите авторски произведения в лимитирани серии и репродукции, отпечатани на хартия Hahnemühle, както и за да намали риска от подправяне.

Всеки сертификат е изработен от висококачествена формована хартия с неравни краища с поставен воден знак със запазената марка на Hahnemühle и флуоресцентни защитни нишки. Към него се добавя холограмен стикер със сериен номер. Втори холограмен стикер с идентичен сериен номер се залепва на обратната страна на Вашето произведение.

Комбинацията от сертификат и холограма гарантира, че Сертификатът за автентичност се отнася за един екземпляр от вашето произведение.
Регистрирайте уникални копия и ограничени издания на www.myartregistry.com
За повече информация може да се свържете с ПринтЦентър Фотосинтезис на 0889 903 911 или email: print@photosynthesis.bg

 

Вижте пример за използване на видео.


Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре