Нашите Препоръки

 

 

 Фото Печат

Канава

Арт Dibond

Акрилик Бонд

Пиезография B&W Dibond

Принт в рамка с паспарту

Канава в рамка

Арт Dibond в рамка

Акрилик Бонд в рамка

Фото Книги

Великолепното качество,
което вашето творчество заслужава.

ФотоСинтезис PrintCenter.bg е онлайн фото лаборатория за фотографски услуги. При нас ще намерите всичко необходимо, за да представите своите фотографии по най-добрия начин, където и да ги показвате: в галерия, изложба на открито или като акцент в интериора.

Ние предлагаме на нашите клиенти широкоформатен фотографски печат с галерийно качество, който е еталон за фотографска репродукция.  

Принт центърът е част от ФотоСинтезис и гарантира на своите клиенти високо качество и прецизна изработка на всички фото продукти, които може да поръчате както онлайн, така и в магазини ФотоСинтезис. Едни от най-големите български фотографи ни се доверяват за своите фотографски изложби и принтове.

При нас може да отпечатате своите снимки или изложби на различни медии за външно или вътрешно излагане, върху различни видове фото хартия, канава, специални АРТ хартии, фототапети, самозалепващо фолио, винил и др.

Ще ви предложим всички основни дейности, необходими за перфектния краен резултат – ламиниране, рязане, рамкиране, каширане върху плоскости.

Вашите фотографии, репродукции на картини и графични изображения ще придобият нов облик, отпечатани и каширани върху плоскости като Алуминий, Dibond, MDF, HDF, PVC, Пенокартон или рамкирани в изящни галерийни рамки.

Ще ви предложим и широкоформатен печат с фотографско качество върху различни медии за външно излагане като винил, самозалепващо PVC фолио и перфо фолио, подходящи за фотографски изложби или външна реклама.

Впечатлете вашите любими хора с фото подаръци, направени от ваши снимки, които може да направите и поръчате с онлайн програмата на ФотоСинтезис – StudioSynthesis

Направете сами своите арт декори, фото колажи, фото сувенири, календари, картички или бележници с любимите ви снимки.  

Сега можете бързо и лесно да създадете вашите Фото Книги с онлайн приложението StudioSynthesis. Там ще намерите богат избор от готови дизайнерски теми за оформлението на вашата Фото Книга и много възможности за творчество, за да създадете своя тема. Фото Книгите са чудесен начин да запазите и споделите снимките от празничните дни, пътешествия, семейните спомени и детските игри.

ФотоСинтезис предлага на всички свои клиенти един уникален и изящен фото продукт – Acrylic-Bond. Той е аналогичен продукт на (Lumasec Esprit®) или познатата като CrystalBond® технология, която придава един нов начин на възприемане на вашите фотографии. Монтирано със специален полимер зад акрилно стъкло (плексиглас), изображението придобива кристална чистота, забележителна дълбочина и интензивност на цвета. В съчетание със солидния алуминиев (Dibond) гръб и алуминиевата система за окачване, вие получавате един  естетичен продукт, в който вашите снимки оживяват. Acrylic-Bond е идеалнoто решение за модерния интериор или офис.

Във ФотоСинтезис Арт Център ще откриете и богата база данни с фотографии и репродукции на световни автори, които можем да отпечатаме в желания от вас размер и вид.

Ако имате нужда от консултация или имате въпроси, специалистите от нашия принт център ще ви съдействат за най-доброто решение за представянe на вашите фотографии.

Основният приоритет в работата ни е качеството, великолепното качество, което вашето творчество заслужава.


За всички въпроси свързани с
Принт Център ФотоСинтезис:

тел. +359 889 903 911 
e-mail: print@photosynthesis.bg


За всички въпроси свързани с Фото Книги и Календари:

тел. +359 885 454 304 
e-mail: ddoncheva@photosynthesis.bg

 

Принт Център

Често задавани въпроси

Фото Печат

Акрилно Стъкло

Алуминий

Канава и други

Фото Книги

Фото подаръци

Календари

Фото Лаборатория

Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре