Фото-MDF

Печат на фото хартия,
каширана върху дърво (MDF): Фото-MDF

Фото-MDF е идеален за всеки интериор или офис, който има нужда от мек и топъл акцент. Изображението се отпечатва на висококачествена фото хартия и се залепва на дървена плоскост MDF. Масивната основа, с дебелина от 8 до 12мм, придава много добър 3D ефект и отделя снимката от стената, на която е поставена, а естественият дървен кант създава усещане за топлина и уют в интериорa.
 
Този продукт дава един много добър завършен вид на всяка снимка, без да е необходимо да й се поставя рамка или паспарту. Продуктът е готов за окачване.

Фото-MDF - схемаОснова: Дървена плоскост (MDF)

Дървената плоскост може да бъде с дебелина 8мм, 10мм или 12мм. Кантът на MDF-а може да бъде боядисан бял, сребърен, бронзов или да бъде оставен с естествения си цвят.

 

 

 


Фото-MDF

 

 

Фото печат: Висококачествена фото хартия с копринено-матова повърхност

 


 

 

 


окачване на Фото-MDF


 

Окачване: Готов за окачване

Фото-MDF е готов за окачване на вашата стена. На всеки продукт се поставя окачване тип "гребенче" или въжено окачване в зависимост от неговия размер и тегло.

 

 

 

 

Поръчай размер по твой избор* 
* Размерът по избор не може да бъде по-малък от най-малкия размер, обявен в таблицата 
**Размера на изображението при този продукт трябва да е с по 5мм по-голям от всяка страна.
  Пример: Ако размера на продукта е 20х30см. то файла за печат трябва да е 21х31см /5мм от всички страни ще бъдат изрязани/.
  Ако файла за печат е подаден 20х30см. - той ще бъде автоматично увеличен до 21х31см и след обрязване от всички страни ще има загуба от вашето изображение.
  Важно! Изображението не трябва да бъде увеличавано с различен фон от неговия, защото в този случай е възможно да се получи тънка видима рамка с новия цвят или фон!

Стандартен срок за изработка: до 5 работни дни

Важно! Поръчки, които не са потърсени и взети от клиента в рамките на 2 месеца, се унищожават.


Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре