Изключителна визия, кристална дълбочина и блясък.
Запознайте се с Акрилик Бонд и открийте съвършеното представяне на вашата фотография.

Сега ще ви предложим 4 размера Акрилик Бонд Класик / 50x50cm., 60x40cm., 50x70cm. и 70x100cm./ с подарък елегантна дървена рамка-каса за перфектния завършен вид.

Поръчай сега.


Акрилик Бонд Класик дава изключителна финална презентация, с която ще видите вашите фотографии по изцяло нов начин.

Отпечатано с галерийно качество върху фото хартия и монтирано зад гланцово акрилно стъкло със специален полимер, изображението оживява с брилянтни цветове, впечатляваща дълбочина и усещане за кристална чистота. Гърбът от от алуминиева плоскост Dibond осигурява здравина, стабилност и ниско тегло.

Гланцово акрилно стъкло 3мм: Дълбочина и кристална чистота
Покритието от 3мм гланцово акрилно стъкло дава визуална дълбочина и интензивни цветове с наситеност и отличителен блясък. Откроява всеки детайл, подсилва контурите и създава цялостно усещане за приближаване на зрителя до заснетото в кадъра. По-леко и здраво от обикновеното стъкло и с естествена UV защита, която съхранява яркостта на цвета.


 

Открийте съвършеното представяне

Вашият Акрилик Бонд Класик идва при вас съвършено готов за представяне. Дървената рамка-каса добавя класическа елегантност и финален акцент за цялостна впечатляваща визия.

 

 Дървената рамка /1/ е поставена с 5мм отстояние /2/ от Акрилик Бонда /3/, което създава усещането за свободно стоящ в пространството Акрилик Бонд.

 

 

Изберете своя Акрилик Бонд Класик с подарък дървена рамка-каса до 1 декември 2018г.

 

50x50cm.

 

 

Цена 195.00 

147.00 лв./бр. с ДДС

  

 

60x40cm.

 

Цена 191.00

143.00 лв./бр. с ДДС

 

50x70cm.

 

 

Цена 251.00

195.00 лв./бр. с ДДС

 

70x100cm.

Цена 431.00

355.00 лв./бр. с ДДС

  

 

Ние сме професионалисти, специализирани в сферата на висококачествения фотографски печат и на нашите услуги се доверяват фотографи и визуални артисти, колекционери и галерии. Най-високата оценка за работата ни са многобройните фотографски изложби в галерии и на открито, за които имаме удоволствието да бъдем избран партньор за цялостната им реализация от отпечатването до всички необходими дейности за финалната презентация.


Вашите фотографии под акрилно стъкло – забележителна дълбочина и богати цветове
Acrylic-Bond е уникален и изящен фото продукт, с който ще видите вашите фотографии по изцяло нов начин. Acrylic-Bond дава изключителна финална презентация, с която всяко изображение оживява с впечатляваща дълбочина и брилянтни цветове и е идеалното решение за модерния интериор на дома и офиса и за представяне в галерия.
Отпечатано с галерийно качество върху фото хартия от висок клас и монтирано зад акрилно стъкло, изображението придобива кристална чистота и интензивност на цвета. Акрилното стъкло добавя ясно усещане за дълбочина и детайлност, подсилва контурите и яркостта на цветовете. То е по-леко и по-здраво от обикновеното стъкло, с естествена UV защита и се предлага с дебелина от 3мм. и 4мм., както и във вариант със специално ненадраскващо се покритие. Стабилният гръб от от алуминиева композитна плоскост Dibond осигурява здравина и издръжливост. Добавили сме профилна система за окачване, така че е достатъчно само да поръчате онлайн и фотографията ви ще пристигне при вас, готова за представяне и за стената в дома ви. Може да изберете от двата варианта, които предлагаме - Акрилик Бонд Класик или Акрилик Бонд Мат. Акрилик Бонд Класик е с гладка гланцова повърхност на акрилното стъкло, която добавя дълбочина и интензитет към цветните изображения. Акрилик Бонд Мат е с матова повърхност, която поглъща отраженията, дори и под пряка слънчева светлина, като в същото време запазва визуалната дълбочина и детайлност. Изключително ефектна презентация за черно-бели фотографии или такива с мека цветова палитра в една водеща гама. Размери: Ние ще изработим вашия Акрилик Бонд Класик в размер от 12х12см до 100х150см. Освен стандартните формати и размери, можем да ви предложим персонализирани решения съобразно вашите изисквания и спецификата на изображението ви. 

 

Нагоре