Печат с галерийно качество върху Hahnemühle FineArt хартия

еталон за фотографска репродукция
Отпечатано изображение, достойно за галерия – това е резултатът, когато съчетаем превъзходен фотографски печат с най-високия клас Hahnemühle FineArt хартии, които задават световните стандарти за качество.

Сега ви предлагаме 20% отстъпка на четири от най-популярните Hahnemühle FineArt хартии. Всяка от тях впечатлява с изключително качество на изображението и блестяща цветност и със специфични характеристики, които да подчертаят силните страни на вашето произведение.

 

Изберете своята хартия и поръчайте с 20% отстъпка само до 20 май.

 

Photo Rag® 308

Цена от 5.52 лв./бр. с ДДС

  

 

German Etching

Цена от 5.08 лв./бр. с ДДС

 

FineArt Baryta

Цена от 5.88 лв./бр. с ДДС

 

Photo Rag Baryta

Цена от 5.96 лв./бр. с ДДС

 

Промо пакет за запознанство Hahnemühle FineArt 

4 хартии, размер А5, с ваши изображения по избор

Поръчайте своя пакет за запознанство Hahnemühle FineArt  с ваши изображения в размер А5, които ще отпечатаме на четири от най-популярните Hahnemühle FineArt хартии: Photo Rag® 308 , German Etching, FineArt Baryta и Photo Rag Baryta.

Вашата фотография ще бъде отпечатана с класически бели полета от всички страни на изображението (бяла граница), което, в съчетание с характерната текстура на високачествената Hahnemühle FineArt хартия, дава елегантен завършек.

Само за 9.95 лв. с ДДС

 
Срокът за изработка е 7 работни дни.


Photo Rag® 308

100% памук, бяла, фина и гладка повърхност, 308 гр./кв.м, мат

Photo Rag е най-популярната хартия, избирана от фотографите за висококачествени FineArt отпечатъци. Фината гладка повърхност с характерно кадифено усещане придават впечатляваща дълбочина и триизмерност на изображенията и правят тази хартия идеална за отпечатване на черно-бели и цветни фотографии и арт репродукции. Матовото покритие дава равномерно възпроизвеждане на цветовете, отлични детайли и дълбоко “приглушено” черно.

 

Цена от 5.52 лв./бр. с ДДС

  

 

 

 

 


German Etching

100% алфа целулоза, бяла, формована, 310 гр./кв.м, мат

German Etching е тежък офортен картон с ясно изразена, но фина повърхностна структура и с леко топла бяла основа. Създава отпечатъци със силни цветове и дълбоко черно, богати и с голям контраст. Това се дължи на специфичната текстура на тази арт хартия, която й позволява да поема повече мастило и да улавя светлината. В съчетание с теглото й, тя дава на произведенията характерно усещане за ръчна изработка. German Etching е една от най-популярните медии в света за печат на художествени репродукции и фотографии.

 

Цена от 5.08 лв./бр. с ДДС

  

 


FineArt Baryta

100% aлфа целулоза, ярко-бяла, висок гланц, 325 гр./кв.м

FineArt Baryta е хартия, която определя еталона за дълбочина на цвета и широк цветови обхват. Придава неповторим вид, особено на черно-белите отпечатъци, с изключително висока плътност на цвета, разработка в тъмните зони и най-фини сиви тонове. Създава кристално чисто изображение с впечатляваща детайлност, дълбочина и цветова гама. Гланцовата повърхност и класическата барита текстура я превръщат в идеалният заместник на традиционните хартии Baryta от аналоговите фотолаборатории.

 

Цена от 5.88 лв./бр. с ДДС

  

 

 

 

 

 


Photo Rag Baryta

100% памук, бяла, висок гланц, 315 гр./кв.м

Photo Rag Baryta комбинира качествата на луксозната памучна хартия и традиционния картон Baryta. 100% памучната основа с леко по-топъл бял нюанс създава приятно на допир меко усещане в съчетание с предимствата на високата цветова плътност, рязкост, широка гама и плавно градиране на цветовете, характерни за класическите хартии Baryta. Много фината повърхностна текстура и силният гланц придават на портретите изключителна изразителност.

 

Цена от 5.96 лв./бр. с ДДС

  

 

 

 

 

 

Hahnemühle FineArt 

най-висок клас хартии за изключителни цветове

Създадени да отговорят на най-взискателните изисквания, хартиите Hahnemühle FineArt са най-често използваните за печат на изложби и на фотографски репродукции с ограничени тиражи.

  • 100 години устойчивост на светлина и на стареене – всяка хартия е идеална за архивно съхранение и гарантира запазване на блясъка на цветовете без избледняване
  • Брилянтно качество на изображението -  с широка цветова гама, плътностт и интензивност на цвета и цветова прецизност
  • Специалното докосване и усещане за оригинална художествена хартия – повърхносттта, текстурата, теглото и плътността са сред най-важните критерии за FineArt репродукциите, използвани да подчертаят художествените акценти на произведението

Фотографски печат с галерийно качество 

впечатляваща детайлност и цветови нюанси

Работим с най-модерните високотехнологични принтиращи системи на Epson, които ни позволяват невероятна резолюция до 2880DPI. Използването на 10-канален мастилено-струен печат в съчетание с уникалната технология AccuPhoto™ HDR осигуряват кристален образ, детайлност, богата цветност с плавно преливане между тоновете и дълготраен цвят със съвършено прецизно възпроизвеждане на оригинала.

Желания от вас формат и размер 

Може да отпечатате своето изображение върху Hahnemühle FineArt хартия във всички стандартни размери и формати. Също имате възможност да изберете персонализиран размер и формат, който изображението ви изисква, от 10 до 110см. ширина на печат. Вижте всички размери.

Изберете рамка
за класически и завършен вид на вашето произведение
 

Отпечатана на висококачествена Hahnemühle FineArt хартия и съчетана с подходяща рамка, вашата фотография ще разкрие пълноценно красотата си с тази класическа и непреходна презентация. Освен, че се вписва елегантно във всеки интериор, рамкирането на изображението ще ви позволи да го запазите във времето и да го предпазите от прах и замърсявания.

При нас ще откриете богат избор на рамки в различни стилове и материали, всяка от които е с окачване на гърба, така че веднага може да поставите вашето произведение на стената. Вижте рамките, които предлагаме.

 

 

На стената в дома ви или изложба в галерия, вие избирате къде и как да покажете своята фотография. А нашата работа е да ви помогнем тя да се превърне в завършено произведение на изкуството с впечатляващото качество, което вашето творчество заслужава.

Ние сме професионалисти, специализирани в сферата на висококачествения фотографски печат и на нашите услуги се доверяват фотографи и визуални артисти, колекционери и галерии. Най-високата оценка за работата ни са многобройните фотографски изложби в галерии и на открито, за които имаме удоволствието да бъдем избран партньор за цялостната им реализация от отпечатването до всички необходими дейности за финалната презентация.


Как да поръчате?

Изберете желаната от вас Hahnemühle FineArt хартия и поръчайте в няколко лесни стъпки:

1. Изберете размер и натиснете "Добави в количката"

 

2. Ако искате, може да добавите опция за каширане на хартията върху плоскост, ако не натиснете бутон "Количка" за да продължите към финализиране на поръчката.

 

3. Качете вашето изображение и финализирайте поръчката си.
Отстъпката от 20% се начислява автоматично.


Стандартни цени и размери

Изберете своята хартия и поръчайте с 20% отстъпка само до 20 май.

 

Photo Rag® 308

Цена от 5.52 лв./бр. с ДДС

  

 

German Etching

Цена от 5.08 лв./бр. с ДДС

 

FineArt Baryta

Цена от 5.88 лв./бр. с ДДС

 

Photo Rag Baryta

Цена от 5.96 лв./бр. с ДДС


Нагоре