Печат на фото хартия,
каширана върху алуминий: Фото-Алуминий

Създайте един елегантен и модерен интериорен акцент с Фото-Алуминий. Този фото продукт е вдъхновен от концепцията на минимализма “по-малкото е повече” и оживява пространството на дома и офиса с усещането за лекота и ефирност. Отпечатани на висококачествена фото хартия и залепени върху тънък алуминиев лист с дебелина 1,5мм., снимките създават усещането, че летят, когато са поставени на стената.

Лекотата на алуминия позволява да окачите сами, без проблем и усилие, дори и големи панорами.


Фото-Алуминий - схемаОснова: Алуминиева плоскост (1,5mm)

Алуминиевата плоскост придава модерен и естетичен вид на продукта и в същото време дава изключителна стабилност, здравина и ниско тегло. Тънкият алуминиев лист създава усещането за безтегловност на изображението.

 

 


Фото - Алуминий

 

 

Фото печат: Висококачествена фото хартия с копринено-матова повърхност

 


 

 

 


окачване на Фото-Алуминий


 

Окачване: Готов за окачване

Фото-Алуминий е готов за окачване на вашата стена. Всеки продукт е снабден с метални релси за окачване, разположени успоредно на гърба на алуминиевата плоскост, което ви позволява, от една страна, да закачите сигурно продукта и от друга те служат като дистанционери, отделяйки го от стената.

 

 

 

**Размера на изображението при този продукт трябва да е с по 5мм по-голям от всяка страна.
  Пример: Ако размера на продукта е 20х30см. то файла за печат трябва да е 21х31см /5мм от всички страни ще бъдат изрязани/.
  Ако файла за печат е подаден 20х30см. - той ще бъде автоматично увеличен до 21х31см и след обрязване от всички страни ще има загуба от вашето изображение.
  Важно! Изображението не трябва да бъде увеличавано с различен фон от неговия, защото в този случай е възможно да се получи тънка видима рамка с новия цвят или фон!

 

Фото-Алуминий - Стандартни Размери и Цени

размер / см.

Фото-Алуминий 1,5mm

Цена с ДДС

/ с включено окачване от два хоризонтални алуминиеви профила/

30х40 21,80 лв.
40х60 40,80 лв.
50х50 39,00 лв.
50х70 55,70 лв.
60х80 72,90 лв.
70х100 99,00 лв.
цена на кв.м. (без окачване) 120,00 лв.

Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница
Научете повече

Прочетох и разбрах
Нагоре